Not a bug, maybe a misspelling?

Errors? Crashes? Unexpected behavior? Please report here. Attach .HIP files whenever possible to help with debugging.
Post Reply
mangoship
Posts: 2
Joined: Tue Nov 12, 2019 2:41 am

Not a bug, maybe a misspelling?

Post by mangoship »

Okay maybe this is too simple/stupid, but I think there is a misspelling in the Move Along a Spline node. The goalU parameter is suppose to be called 'goal', but in the VEXpression panel is 'goalU'.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
toadstorm
Site Admin
Posts: 60
Joined: Sun Sep 22, 2019 1:28 pm

Re: Not a bug, maybe a misspelling?

Post by toadstorm »

VEXpressions don't necessarily need to have their variables set to be the same name as the underlying parameter... it's more like a local variable whose default value is based on that parameter. If it's confusing I can probably rename it. You're not seeing any actual bugs with the behavior though, right?

mangoship
Posts: 2
Joined: Tue Nov 12, 2019 2:41 am

Re: Not a bug, maybe a misspelling?

Post by mangoship »

toadstorm wrote:
Wed Nov 13, 2019 7:19 am
VEXpressions don't necessarily need to have their variables set to be the same name as the underlying parameter... it's more like a local variable whose default value is based on that parameter. If it's confusing I can probably rename it. You're not seeing any actual bugs with the behavior though, right?
I see. Then I don't know if you need to renamed, probably not. I don't see any bugs either.
Cheers.

Post Reply