Randomize in steps

Ask questions about how to achieve specific effects, how to work with certain operators, etc.
Post Reply
gio
Posts: 2
Joined: Wed Dec 16, 2020 8:18 am

Randomize in steps

Post by gio »

Hey, hey!
Is it possible to make the Randomize work in steps? For example scale in 0, 0.25, 0.5, 1 or rotate in 90, 180, 270 ...

Thanks and all the best,
G.

User avatar
toadstorm
Site Admin
Posts: 76
Joined: Sun Sep 22, 2019 1:28 pm

Re: Randomize in steps

Post by toadstorm »

Yes! There should be a step parameter on MOPs Randomize that does exactly this. If you don't see it, you might need to update to a newer Experimental build... you can do this quickly with the Updater shelf tool.

gio
Posts: 2
Joined: Wed Dec 16, 2020 8:18 am

Re: Randomize in steps

Post by gio »

Great! Thanks. I am indeed using an older version. Time to update!

Post Reply